xtream-outback-distributor-in-bulgaria

Когато мислиш за подсилен съединител, мисли за Xtreme Outback

Австралийците са изключително облагодетелствани хора, когато говорим за природни дадености. Държавата-континент не може да се похвали със ски-курорти, но за сметка на това има необятна шир, примамваща всеки 4х4 маниак със своята дивота и екстремно съществуване. В страна, в която си струва да пропътуваш стотина километра, за да видиш най-красивия залез зад някой каньон или просто, за да напазаруваш от магазина за хранителни стоки, изискванията към издръжливостта на автомобила са изключително високи.

Но какво означава издръжливост на автомобила? Традиционният отговор, когато говорим за 4х4 автомобилите е – големи гуми, подсилено окачване, сериозен въртящ момент на двигателя. Дали обаче това е достатъчно, за да са спокойни австралийците, че няма да се наложи да преспят в хотел „Под милион звезди“, в компанията на стотина смъртоносно отровни хищни твари? Отговорът е – не, не е достатъчно. Защото има още един много важен компонент на високопроходимия автомобил – съединителят.

Лидерът в производство на съединители на „Зеления континент“ е Australian Clutch Service (ACS), а нейното подразделение Xtreme Outback е натоварено със задачата да гарантира успешен край на всяка офроуд авантюра, независимо от условията. И докато спукана гума можете да смените сравнително лесно, дори да се намирате по средата на нищото, то представете си какво означава да останете без съединител, пак на същото място. Е, Xtreme Outback се грижат за това подобни ситуации да бъдат сведени от реална опасност до чисто теоретична хипотеза.

Гамата на Xtreme Outback е градирана според степента на натоварване и условията на експлоатация на автомобила. В категория 4х4/SUV производителят предлага комплекти, които съответстват на заводските и близки като начин на експлоатация. Подходящи са за пренасяне на товари, теглене и офроуд и дават по-добра надеждност с гарантирано качество.

Следващото стъпало в каталога ще привлече вниманието Ви, ако имате нетипично тежка машина, изискваща изключителна здравина на системата, предаваща въртенето от двигателя на колелата. Неслучайно категорията е кръстена „Armoured/Defence“. Тежките бронирани машини са далеч по-голямо предизвикателство за задвижващата система от конвенционалните им аналози. Нещо повече, за разлика от всички останали категории, техническа неизправност в критичен момент при такава машина може да бъде с цената на живот. Инженерите на Xtreme Outback имат задачата да осигурят пълната техническа изправност в какъвто и да е момент, като в същото време това влияе минимално върху оперирането със съединителя.

Стигаме и до третото ниво, което би задоволило всеки, решил да прекоси пустинята в състезателно темпо. Съединителите в категория „Off Road Performance“ са за тези, които искат да изпитат адреналина на скоростното каране извън пътя, без да се съмняват в издръжливостта на своята машина. В тази категория е и най-голямата диференциация и специализация на съединителите от гамата, гарантирайки прецизност на избора според конкретните нужди. Тук ще откриете разнообразни съединителни системи за крос-кънтри, екстремен офроуд, трайл и всички останали разновидности на надпревари, далеч от шосейния асфалт.