Офроуд оборудване

Търговската дейност на фирмата обхваща пласмент и продажба на оборудване за високопроходими автомобили с разнообразно предназначение – работа в труднодостъпни терени, лов, експедиции, спорт и др.
Редица фирми и служби ежедневно използват специализирани автомобили за извършване на дейности извън асфалтовите пътища. Пример за това са: електроразпределителни дружества, полиция, армия, пожарна, горски и ловни стопанства, земеделци, геодезисти, гражданска защита, планинска спасителна служба и др.
Като допълнение фирмата предлага ремаркета до 3,5 т., резервни части и оборудване за тях, както и тегличи за леки автомобили, джипове и бусове.
„Юнит Тотал Реал“ ЕООД е представител на TAUBENREUTHER (Германия) за България и предлага разнообразната им гама продукти за високопроходими автомобили. Дружеството е официален вносител и на най-големите и утвърдени световни марки за офроуд оборудване като:

 • ARB (Австралия) – блокажи за диференциал, компресори, брони, шнорхели, твърди тавани, багажници, хладилници, системи чекмеджета, допълнително оборудване, туристически и къмпинг аксесоари и др.

 • OLD MAN EMU (Австралия) – специализирани интегрирани системи окачвaния за автомобили 4х4;

 • WARN (САЩ) – електрически и хидравлични лебедки за ATV, автомобили и камиони, индустриални лебедки, монтажни комплекти и снегопочистваща техника;

  Виж пълен преглед на представените марки тук

Gladiator Offroad Technik - showroom
Gladiator Offroad Technik - showroom

Офроуд шоурум

Офроуд центърът (шоурум, склад, сервиз и производствен цех) е изграден на площ от 7300 кв. м. и предлага висок стандарт на обслужване. Шоурумът и администрацията (900 кв. м) са разположени на две нива в модерна офис сграда.  За удобство на клиентите базата разполага с 50 паркоместа,  WiFi интернет достъп, детски кът.
В търговската зона е изложена гама от над 500 продукта, разпределени по тематика и предназначение, като целта е клиентът бързо и лесно да разбере функцията на предлаганото оборудване и с помощта на професионалист да направи правилния избор.

Квалифициран екип с богат опит в сферата на високопроходимите автомобили консултира и проектира инидивидуални решения, съобразени със спецификата на автомобила, изискванията и очакванията на клиента.

Монтаж и сервиз

Правилният и отговорен монтаж на избраните продукти е от изключително значение. Обучен персонал от специалисти работи в сервизната база на фирмата. Изградена на площ от 300 кв. м., тя  разполага със 7 работни места и е оборудвана по високи технически стандарти.
Извържва се монтаж и сервизна дейност на оборудване, закупено от фирмата. Не на последно място в сервизната база се тестват надлежно други продукти и компоненти, които се предлагат на пазара.
За клиенти с по-специфични нужди се търсят адекватни решения, макар и в някои случаи нестандартни такива.
Екипът на фирмата неведнъж е превръщал в реалност желания на клиенти, които на пръв поглед са изглеждали неосъществими.
Водещи корпоративни клиенти:

 • Тойота Балканс ЕООД, Литекс Моторс, Нисан България – представителства на различни марки автомобили за България;

 • ЕВН България Електроснабдяване АД, ЧЕЗ Разпределение България -електроснабдителни дружества;

 • Мобилтел ЕАД, Вивател-БТК Мобайл ЕООД – телекомуникационни компании;

 • Софарма АД – водеща фармацевтична компания в България и производител на лекарства;

 • Ангел Стоилов 96 АД – внос и търговия с черни и цветни метали;

  Виж повече тук