Warn Platinum

WARN Platinium – дизайн, технология и продуктивност

Със своята линия лебедки Platinum, WARN прави стилно рандеву на класическия работяга с модерния, изискан джентълмен. Искате сигурен помощник на терен, който няма да Ви предаде – имате го. Но искате и добре изглеждащ автомобилен аксесоар, който не добавя ретро вкус към модерния Ви всъдеход? Platinum серията на световния лидер в производството на лебедки има перфектния микс от дизайн, технология и продуктивност.

Линията включва два модела – Platinum 10 и Platinum 12, които се различават по максималната сила на опън – съответно 10 000 lb(4536 кг.) и 12 000 lb(5443 кг.). И двата модела се предлагат със стоманено или синтетично въже  „Spydura“, като и двата варианта гарантират изключителна надеждност при експлоатация.

Новият високоскоростен мотор и по-здрав редуктор доставят с 20% по-висока скорост на прибиране на въжето. Диаметърът на барабана е увеличен за по-слабо износване на въжето, като в същото време е постигнато по-малко тегло на елемента. Линията Platinum покрива най-високите стандарти на водоиздръжливост в гамата на WARN – IP68.

Истинската стойност на Platinum обаче се крие в контрола на изтеглянето. Забравете за замръзналите пръсти и тягостното очакване на изтеглянето в калта. Линията Platinum разполага с перфектното решение – безжично дистанционно управление. С него имате възможност да контролирате от купето процеса на изтегляне, да следите редица показатели като състоянието на акумулатора, температурата на мотора на лебедката, съединителя на устройството и др.

Дистанционното разполага с USB порт за зареждане и зарядно за автомобил.