Амортисьори Nitrocharger Sport.

Серията Nitrocharger Sport се отличава със значителни предимства по отношение на ключовите компоненти изработени по най-иновативни технологии за производство, като по този начин осигурява огромни подобрения във возенето, комфорта и управлението по всякакъв терен.

Специфичните за всеки отделен автомобил настройки гарантират правилното съчетание на амортисьори с избраните пружини, съобразени с теглото на допълнителното оборудване. Това на практика означава, че Nitrocharger Sport има амортисьор, който отговаря конкретно на вашите нужди, независимо на какъв терен или за какво предназначение използвате вашия автомобил.

Амортисьорите Nitrocharger Sport предлагат най-цялостната, балансирана и фино настроена система от клапани на пазара.

Поръчайте 4 броя амортисьори ОМЕ Nitrocharger Sport/Classic и поне 2 броя пружини ОМЕ и получавате подарък 1 брой къмпинг стол ARB Camping Chairs.

Nitrocharger Sport

Къмпинг стол ARB Camping Chair.

Туристически столове ARB

Столовете от ARB издържат до 150 кг. Те са многофункционални с омекотенa седалка и облегалка, удобна поставка за напитки, страничен джоб с капак, който се затваря с велкро, за вашите ключове, портфейл или други малки предмети, както и джоб с мрежест отвор за списания, разположен на задната страна на облегалката. Изработен е от здрав водоустойчив материал Oxford. Предлага се със съответната чанта за пренасяне, която осигурява и компактното му съхраняване във вашия автомобил.

Офертата е в сила до 31 Март 2023г.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Всички продукти от нашия каталог можете да поръчате на

+359 32 277 999

 +359 888 524 330

Email: sales@offroad24.bg

Ако се нуждаете от консултация ние сме на посочените телефони и очакваме Вашите въпроси и запитвания.

Ако все още се колебаете дали да пазарувате при нас, моля разгледайте нашата БИБЛИОТЕКА с полезна информация и раздела със СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!