WARN – Go prepared!

WARN разработва и произвежда цялостна линия офроуд аксесоари за високопроходими автомобили, ATVта и работни превозни средства. В зависимост от нуждите, WARN предлага електрически, хидравлични или индустриални лебедки и серия повдигачи, които са предназначени за занаятчии и домашно-строителни майстори.

Компанията се фокусира върху три пазара – потребителски, индустриален и доставчици на оригинални части (ОЕ – original equipment). С клиенти в над 65 държави, WARN е една от най-познатите марки в сферата на производство на екипировка за 4х4 автомобили, SUV, пикапи и специализирани превозни средства.

Продукти:

Warn произвежда над 600 продукта за автомобилни, спортни и комерсиални цели. От лебедки и монтажни системи, до главини и офроуд оборудване, клиентите избират Warn заради здравината, качеството и удобството на продуктите!

Производство, проучване и разработка:

Warn разполага с над 37 000 квадратни метра производствена площ, разделена в две бази в Орегон и техническо съоръжение в Ливония, Мичиган.

Warn е сертифициран по международния стандарт за качество ISO/ TS 16949:2009 и за опазване на околната среда ISO 14001:2004. Компанията притежава над 110 патента и продължава да дописва дългата си история на продуктови иновации.

Серии лебедки:

WARN Truck – Лебедки, монтажни комплекти, брони и аксесоари за вашият високопроходим автомобил.

WARN Powersport – Лебедки, монтажни комплекти, брони, гребла и аксесоари, с които ще извлечете максимума от Вашето ATV или моторна шейна.

INDUSTRIAL – Надеждни електрически, хидравлични лебедки и телфери за търговски, промишлени цели и за работа при тежки условия, отговарящи на световните стандарти за безопасност и функционалност.

WARN Works – Серия работни лебедки и телфери за всички, които се нуждаят от мощни инструменти за дърпане, теглене или повдигане за собствени или професионални нужди.

Сайт на произвoдителя: https://www.warn.com/