SCHEEL-MANN – седалки

Философията на Scheel-mann е да достигне до дълбочината на нещата във всеки един детайл – конструкция, функционалност, ергономичност.

В основата на седалките Scheel-mann е здрава стоманена рамка, към която прецизно са свързани всички движещи се части. Осигуряват комфорт без да ограничават водача. Освен различни типове седалки може да се избира измежду множество допълнителни  характеристики, с които получавате една специална седалка точно за Вашите нужди.

Седалките за кола Scheel-mann, са произведени в Германия с невероятно майсторство на изработката и висококачествени материали. Всички седалки са изградени около стабилна метална рамка, имат добре подплатена облегалка за глава с регулируеми височина и наклон.

Седалките Scheel-mann имат широк диапазон от модели с много допълнителни опции, които ви позволяват да изберете правилната седалка за вашите нужди. Можете да избирате височината и извивката за подкрепата в обастта на кръста, дори можете да добавите и отопление на седалката и облегалката за по-комфортно шофиране през студените зимни дни.

Предлагат се и седалки предназначени за по-високи и по-едри хора. Някои модели биха могли да бъдат оборудвани със система за памет до няколко потребителя, което дава възможност за по-лесна и бърза настройка на височината и извивката, наклона на облегалката и дори наклона на страничните облегалки на седалката.

Сайт на производителя: http://www.scheelmann.com.au/

scheel-man