XTREME OUTBACK – подсилени съединители

Australian Clutch Service (ACS) са лидер в производството на усилени съединители с марка Xtreme Outback.  При повечето превозни средства съединителите се износват относително бързо както при ежедневна употреба, така и при работно натоварване с ремарке, при монтирани по-големи гуми или тунинг на двигателя. Ето защо възниква нуждата от по здрав съединител.

Xtreme Outback предлага разнообразни дискове, в зависимост от приложението на вашият автомобил.

Проучване

Отделът за проучвания на Xtreme Outback анализира нови материали с по-голямо сцепление и оценява нивата им на еластичност, за постигне оптималната комбинация от отлично представяне, намаляване на шума и издръжливост на съединителите.

Проучване

С помоща на отдела си за  проучвания и развитие Xtreme Outback  успява да открие и анализира нови материали с по-голямо сцепление и да оцени правилно нивата им на еластичност, за да се постигне оптимална комбинация от отлично представяне, намаляване на шума и издръжливост.

Разработване

Съвременият инженерен отдел е оборудван с най-модерни компютърни системи за органичен анализ на материали. Тестове с реално натоварване измерват издръжливостта на специфичните компоненти. Това позволява гъвкаво моделиране на продуктите и получаването на цалостно разработен продукт с най-високо качество.

Тестове

Продуктите на Xtreme Outback са тествани в някои от най-тежките условия на планетата. Доказаната ефективност на съединителите е ключът към доверието на потребителите.

Страница на производителя : http://www.xtremeoutback.com.au/en/