2016-03-14_borbet_fruehjahr2016neu_englisch

Borbet – синоним на красота и качество на пазара за джанти

Колкото естетически важен, толкова и функционално необходим, джантата като елемент от автомобила винаги привлича подобаващо внимание. В днешно време изборът е голям, производителите са много, но доказаното качество продължава да бъде отличителна черта на избрани играчи на пазара. А без съмнение германската компания Borbet е сред най-сериозните играчи на този пазар.

Фамилната компания със 135 годишна история в металообработването има зад гърба си солиден процес на усъвършенстване и подобряване на своите продукти. Производството на автомобилни джанти става приоритет през 1987 година и не отнема особено много време преди Borbet да заеме подобаващо място сред конкурентите.

Философията на Borbet е да постигне съвършен баланс между ниско тегло, здравина и дизайн. Иновативната производствена линия оставя извън съмнение професионалния подход и експертизата на инженерите, чиято мисия е да продават щастие и на най-капризните си клиенти.

Гамата на Borbet е представена в четири класа – Premium, Sports, Classic и Commercial Wheels, предлагащи общо над 2000 различни дизайна. Като всяка уважаваща себе си германска компания, производителят държи на своята история и дори днес предлага продукти в ретро стил за тези, които изпитват носталгия към отминалите дни или за тези, които държат техните по-възрастни возила да носят духа на своето време.

Избирайки Borbet за производител на джантите на Вашия автомобил, Вие получавате безкомпромисно немско качество и гарантирано удоволствие от управлението. Не е нужно да се питате „Красота или надеждност?“. Защото с Borbet Вие получавате и двете.

Конфигуратор>>>