Toyota Hilux Revo

Ние, екипът на Gladiator Offroad Technik, обичаме офроуда и предизвикателствата. Поемаме всеки нов проект с нескрито удоволствие, висок професионализъм и внимание към детайла.

Днес ще Ви разкажем за модификацията на Toyota Hilux Revo:

 • Комплект подсилено окачване Old Man Emu ® – Австралия с повдигане на автомобила от около +35мм на преден мост и около +40мм на заден мост, което включва следните компоненти:

  – Предни подсилени пружини Оld Man Emu® с предвидено константно натоварване за предна стоманена броня и лебедка.

  – Предни и задни подсилени амортисьори Оld Man Emu® от серията Nitrocharger sport.

  – Задни подсилени ресьори Оld Man Emu®

  – Гресируеми федершекели Оld Man Emu®

  – Полиуретанови втулки за ресьорите Оld Man Emu®

  – У-болтове Оld Man Emu®

  – Монтажни комплекти Оld Man Emu®

 • Предна стоманена броня Deluxe на ARB ® – Австралия, която е с интегриран булбар, полиуретанови буфери и подготовка за лебедка, прахово боядисана в черно, с вградени халогени за мъгла. В бронята монтирахме лебедка на WARN® – САЩ от  серията Tabor 10®  със стоманено въже с кука 10мм/24м 7т, ролков водач, и дистанционно, която е със сила на опън 4 500 кг.

 • За да защитим товарния отсек, монтирахме защитна вана Aeroklas ®

 • Помислихме и за защитата на автомобила отдолу, като монтирахме подкартерна защита и защита под скорости и раздатка на нашия бранд Gladiator Offroad Technik ®, които са с дебелина 6мм.

 • За висока проходимост „обухме” автомобила с гуми Cooper Discoverer STT Pro с размери 265/70 R17. Тези гуми са подходящи за използване в съотношение 20% на стандартната пътна мрежа и 80% извън пътя (off road). Те пък бяха монтирани на черни алуминиеви джанти CWE на Borbet ® с размери 8х17 ЕТ20 6х139,7.