Автомобил на месеца: Toyota Hilux Revo

Клиентът посети нашият Gladiator Offroad Technik – център, с желанието за монтиране на подсилено окачване и солидно допълнително оборудване след като се бе сдобил с един чудесен и доказал се по цял свят автомобил от „семейство” пикапи, а именно последната модификация на Toyota Hilux – „Revo”.

Нашето решение:

 • Комплект подсилено окачване на OLD MAN EMU® – Австралия от серията Nitrocharger sport® с повдигане на автомобила от 40 мм.
  Комплектът подсилено окачване за Toyota Hilux Revo включва:
  – Предни подсилени пружини с предвидено константно натоварване за броня + лебедка.
  – Предни и задни подсилени амортисьори Nitrocharger sport® .
  – Метални подложки на предните амортисьори
  – Задни подсилени ресьори
  – Втулки за ресьорите
  – Гресируеми федершекели
  – У-болтове

 • Монтирахме предна стоманена броня „Summit” на ARB® – Австралия, която е с интегриран булбар и подготовка за лебедка.В бронята монтирахме лебедка WARN® – САЩ от любителската серия Tabor 10 със синтетично въже и алуминиев водач, която е със сила на опън 4536 кг. В самата броня монтирахме и комплект халогени за мъгла на ARB® както и допълнителни LED светлини за мъгла на ARB® от серията – AR21F.

 • Монтирахме и задна броня с теглич  на ARB® – Австралия.

 • За висока проходимост и при наличието на оригинален заден, монтирахме преден въздушен блокаж на ARB® – Air Locker® заедно с големия компресор на ARB, който освен за включване и изключване на блокажите, служи и за помпане на гуми.
  ВАЖНО!!! За този модел автомобили се предлага и заден въздушен блокаж Air Locker®, ако на конкретен автомобил няма монтиран оригинален от завода производител.

 • „Обухме” автомобила с:
  – Гуми Cooper Discoverer STT Pro® с размери 285/70 R17, които са предназначени за използване около 20% на стандартната пътна мрежа и около 80% извън пътя (off road).
  – Алуминиеви джанти Borbet® – Германия от серията CWE – 8×17 ET20 6×139,7.
  ЗАБЕЛЕЖКА!!!
  При монтирането на гуми с този размер, независимо,че автомобилът е повдигнат с 40мм, се налага частично изрязване на предните подкалници на автомобила с цел гумите да не опират.

 • За преодоляване на водни препятствия монтирахме шнорхел на Safari® – Австралия.

 • За да предпазим автомобила отдолу монтирахме следните защити на нашия бранд Gladiator Offroad Technik ®:
  – Подкартерна защита
  – Защита под скорости и раздатка
  – Защита под резервоар.

 • В товарния отсек монтирахме защитна вана заедно с кутия за багаж и инструменти на Aeroklas ® – Австралия.