Автомобил на месеца: NISSAN PATROL – Y61

Клиентът посети нашият Gladiator Offroad Technik – център, собственик на NISSAN PATROL – Y61. Воден от желанието за ъпгрейд той се обърна към нашите професионални услуги. Целта ни бе да подготвим автомобила за интензивни и дълги преходи, както на пътя, така и извън него (off road), без да липсват удобства по време на почивките.
Нашето решение:

 • Комплект подсилено окачване на OLD MAN EMU® – Австралия от серията Nitrocharger sport с повдигане на автомобила от около 50 мм. Комплектът подсилено окачване за NISSAN PATROL – Y61 включва :
  – Предни подсилени пружини с предвидено константно натоварване за броня и лебедка.
  – Предни и задни подсилени амортисьори от серията Nitrocharger sport.
  – Задни подсилени пружини.
  – Кормилен демпфер.
  – Кит за корекция на Кастър ъгъла /полиуретанови втулки с изместен център/
  – Кит за понижаване на скоростната кутия.

 • Предна стоманена броня Deluxe® на ARB® – Австралия, която е с интегриран булбар, полиуретанови буфери и подготовка за лебедка, прахово боядисана в черен цвят. В бронята монтирахме лебедка от любителски клас на WARN® – САЩ от серията Tabor 12K със синтетично въже с кука 12мм/28м 7т, алуминиев водач, и дистанционно, която е със сила на опън 5 400 кг.

 • Осигурителна точка за теглене под предна броня ARB® – Австралия за максимална сигурност и улеснение при теглене.

 • За висока проходимост „обухме” автомобила с гуми BF Goodrich ALL Terrain T/A с размери 265/75 R16. Тези гуми са подходящи за използване в съотношение 50% на стандартната пътна мрежа и 50% извън пътя (off road).

 • За по-голям комфорт и място за багаж монтирахме БАГАЖНИК UPRACKS – Италия с размери 2139X1287ММ, рейлинг за багажник с възможност за две нива на височина. В багажника монтирахме АЛУМИНИЕВА КУТИЯ ЗА БАГАЖ 782Х385Х190ММ 45Л. Под багажника имаше място за къмпинг маса чрез адаптиращи стойки на багажника и защитена осигурителна гайка с ключалка. Универсалните монтажни комплекти позволиха и закрепяне на  КРИК HI-LIFT с ВИСОЧИНА НА ПОВДИГАНЕ 120СМ .

 • За комфорта по време на почивка монтирахме две тенти на багажника с размери 2500х2500 и 1250х2100 чрез адаптери за монтаж към багажник, както и страници за тях.

 • В багажният отсек на автомобила монтирахме 2 бр. МОДУЛНА С-МА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА БАГАЖ 535Х1045Х280ММ с разделител за чекмеджета. Върху тях монтирахме ХЛАДИЛНИК ARB 60L чрез халки за укрепване на товари. Добавихме КЪМПИНГ ПАЛАТКА SKYDOME ДВОЙНА с размери 2150Х1400Х850MM, СТАРТЕРНО УСТРОЙСТВО ЗА АКУМУЛАТОР ARB и два алуминиеви сгъваеми стола ARB.