Toyota – HiLux REVO и VOLKSWAGEN AMAROK V6

В настоящето ни предложение предлагаме на вашето внимание два съвременни модела пикап от последно поколение на водещите производители Toyota и VOLKSWAGEN. Екипът на Gladiator Offroad Technik – център предлага варианти за дооборудване, които се комбинират по перфектен начин с визията на тези автомобили и в същото време дават своите предимства чрез високо качество.

Изпълнението на Toyota – HiLux REVO:

 • Комплект подсилено окачване с повдигане на автомобила от около 50мм, което включва следните компоненти:

  – Предни подсилени пружини OLD MAN EMU® – Австралия с предвидено константно натоварване за монтажен к-кт и лебедка към оригинална броня.

  – Предни и задни подсилени амортисьори OLD MAN EMU® – Австралия от серията Nitrocharger sport

  – Задни подсилени ресьори OLD MAN EMU® – Австралия.

  – Полиуретанови втулки OLD MAN EMU® – Австралия.

  – Гресеруеми федершекели OLD MAN EMU® – Австралия.

  – У-болтове OLD MAN EMU® – Австралия.

 • В оригиналната предна бронята монтирахме лебедка на WARN® – САЩ от  серията Tabor 12 със сила на опън 5400 кг, със синтетично въже с кука 12мм/28м 7т, алуминиев водач, и дистанционно управление с кабел. Монтажа на лебедката към оригиналната заводска броня бе възможен посредством монтажен комплект. Той е специално разработен за да не намаля притока на въздух към предната решетка, което спомага за охлаждането на всички възли и агрегати под капака. Позицията на алуминиевият водач е такава, че не намаля предният ъгъл на атака и придава завършен вид на цялата предница.

 • Помислихме и за защита под автомобила. Той бе оборудван със защити за картер, скорости и раздатка, както и за резервоар изработени от 6мм дуралуминий, с водоотливни канали и сервизни отвори, без необходимост от допълнително разпробиване – Gladiator Offroad Technik

Изпълнението на VOLKSWAGEN AMAROK V6:

За обновяване на линията на дизайн и комфорт, както и да създадем повече обем защитен от външни влияния монтирахме твърд таван ARB ® на височината на кабината в цвета на автомобила. Той е изработен от пластична ABS пластмаса, в комплект с газови амортисьори, тонирано задно стъкло, ключалки, вътрешен плафон и трети стоп. Предпазва каросерията от навлизане на вода, влага и прах.