Mercedes – Benz G-463

Клиентът посети нашият Gladiator Offroad Technik – център, собственик на MercedesBenz G463 . Воден от желанието да подготви този легендарен модел за лов и излети той се обърна към нашите професионални услуги. Ние подготвихме автомобила с най-необходимото за целта, запазвайки комфорта както на пътя, така и извън него (off road).

Нашето решение:

 • Комплект подсилено окачване с повдигане на автомобила от около 50-60мм, което включва следните компоненти:

  – Предни подсилени пружини Eibach ® – Германия с предвидено константно натоварване за броня и лебедка.

  – Предни и задни двутръбни подсилени амортисьори KONI ®– Германия .

  – Задни подсилени пружини Eibach ®.

  – Втулки с изместен център.

  – Задни противоударни тампони

 • Предна стоманена броня специална разработка на Gladiator Offroad Technik ®, която е с интегриран булбар, халогени за мъгла, полиуретанови буфери и подготовка за лебедка, прахово боядисана в черен цвят. В бронята монтирахме лебедка от най-висок клас на WARN® – САЩ от  серията Zeon 10 със стоманено въже с кука 10мм/30м 7т, ролков водач, и дистанционно, която е със сила на опън 4500 кг. Специално за модела разработихме система за падащ напред булбар, който да позволява превоз на трофеите по време на лов.

 • За по-голям комфорт и място за багаж монтирахме багажник UPRACKS ®– Италия с размери 2139X1477мм, със стълба за по-лесен достъп към него. Универсалните монтажни стойки позволиха и закрепяне на крик HI-LIFT с височина на повдигане 1200мм от едната страна на багажника.

 • Мултифункционалността на багажника позволи монтаж и на две мощни LED светлини Vision X ® – САЩ , всяка с по шест диода с обща мощност 60W. За защита на стоповете добавихме защитни решетки.

 • Добавихме шнорхел Safari, които освен, че предава агресивен и неподправен стил, позволява преодоляване на водни препятствия без опасност за двигателя.

 • За перфектна визия и дизайн добавихме алуминиеви джанти  Racer ® с размери 7х16 ЕТ30 5х130 в черен цвят с фланци H&R , които разширяват следата с 62мм.

 • Увеличихме функционалността на автомбила с монтаж на теглич.

 • Добавихме и две стоманени осигурителни въжета, които да отвеждат клоните при провиране през гъста гориста местност с цел по-добра видимост и защита на покритието на автомобила.