Автомобил на месеца: VOLKSWAGEN AMAROK 2018, V6, 258 К.С.

Клиентът посети нашият Gladiator Offroad Technik – център, собственик на VOLKSWAGEN AMAROK 2018, V6, 258 к.с. Воден от желанието да подготви най-новият и мощен Амарок за лов, той се обърна към нашите професионални услуги. Ние подготвихме автомобила с всичко необходимо за целта, запазвайки комфорта както на пътя, така и извън него (off road).

Нашето решение:

 

 • Комплект подсилено окачване на OLD MAN EMU® – Австралия от серията Nitrocharger sport с повдигане на автомобила от около 30мм.
  Комплектът подсилено окачване за VOLKSWAGEN AMAROK включва :
  – Предни подсилени пружини с предвидено константно натоварване за броня и лебедка.
  – Предни и задни подсилени амортисьори от серията Nitrocharger sport.
  – Задни подсилени ресьори.
  – Гресеруеми федершекели.
  – У-болтове
  – Полуиретанови втулки
  – Защита за задните амортисьори от камъни.

 • Предна стоманена броня Sahara® на ARB® – Австралия, която е с интегриран хромиран централен ролбар, халогени за мъгла, полиуретанови буфери и подготовка за лебедка, прахово боядисана в черен цвят. В бронята монтирахме лебедка от любителски клас на WARN® – САЩ от  серията Tabor 10 със синтетично въже с кука 12мм/28м 7т, алуминиев водач, и дистанционно, която е със сила на опън 4 500 кг.

 • Към хромираният централен ролбар монтирахме мощен LED bar ARB AR40S с концентрация на светлината в точка, а под него и две кръгли LED светлини ARB AR21F с ефект на разпръсната светлина.

 • Задна стоманена броня Summit® на ARB® – Австралия, която е съвместима с фабричната Airbag система на автомобила, възможност за монтаж на паркинг сензори, прахово боядисана в тъмно сив с включен теглич. Максимална теглителна сила 3000 кг.

 • Комплект странични степенки ARB произведени от стомана. Анодирана алуминиева рифелова протекторна ламарина за степенките.

 • Помислихме и под автомобила, като монтирахме защити за двигателя, скоростна кутия, раздатка и резервоар от 6 мм дуралуминий на нашия бранд Gladiator Offroad Technik ®, с отвори за вентилация и дренаж, отвори за сервизиране на автомобила, монтаж без нужда от разпробиване.

 • За висока проходимост „обухме” автомобила с гуми Cooper Discoverer SТТ PRO с размери 265/70 R17. Тези гуми са подходящи за използване в съотношение 20% на стандартната пътна мрежа и 80% извън пътя (off road). За перфектна визия и дизайн добавихме Алуминиеви  джанти Delta 4X4 Aventura ® с размери 7,5JxR17 ET45, 5×120 в сив цвят.

 • За обновяване на линията на дизайн и комфорт, както и да създадем повече обем защитен от въшни влияния монтирахме твърд таван ARB ® на височината на кабината с включени странични стъкла отварящи се нагоре със заключване. Той е изработен от пластична ABS пластмаса, в комплект с газови амортисьори, тонирани стъкла, ключалки, вътрешен плафон и трети стоп. Предпазва каросерията в горната част от влизане на вода, влага и прах. Добавихме кутия за багаж и инструменти Aeroklas ® също изработена от висококачествена ABS пластмаса с предназначена за съхранение на багаж в долната част и инструменти в горната. Издръжлива е на всякакви метеорологични условия. Заключва се със секретен ключ. Освен кутията за багаж не може да пропуснем най-важното при лова, а именно съхранение на трофеите. За тази цел добавихме  Хладилник ARB ® Elements – 60 литра от най-ново поколение. Външното тяло е изработено  от неръждаема стомана и висококачествени материали, които издържат на всякакви метеорологични условия, като по този начин хладилникът може да бъде монтиран и на открито – водонепромокаем. Температурният работен диапазон е от  -18° до +10° по целзий и избор на волтаж 12V, 24V, 230V. В комплекта са включени плъзгача за закрепяне към товарния отсек и системата за закрепяне на хладилника.