Nissan Patrol Y61 GU

Декемврийският ни избор на автомобил е този изключителен Nissan Patrol Y61 GU, който подготвихме за интензивен „офроуд” (off-road).

Нашето решение:

 • Комплект подсилено окачване Old Man Emu ® – Австралия с повдигане на автомобила от около 50мм, което включва следните компоненти:

  – Предни и задни подсилени пружини Old Man Emu ® – Австралия с предвидено константно натоварване на предните за монтаж на предна стоманена броня и лебедка и на задните за стоманена броня.

  – Предни и задни подсилени амортисьори Old Man Emu ®от серията Nitrocharger Sport.

  – Втулки с изместен център

  – Кормилен демпфер Old Man Emu ® и монтажни комплекти.

   

 • Предна стоманена броня ARB Sahara ®, която е с полиуретанови буфери, халогени за мъгла, мигачи и подготовка за лебедка.  В бронята монтирахме лебедка на WARN® – САЩ от  серията Tabor 12 със стоманено въже с кука 9,2мм/26м , ролков водач, и дистанционно с кабел 3,7м, която е със сила на опън 5443 кг.

 • Задна стоманена броня с адаптори за теглене в комплект с шегели.

 • За преодоляване на водни препядствия и увеличаване на въздушния поток към въздушния филтър, монтирахме шнорхел на Safari ® – Австралия.

 • За да защитим автомобила отдолу, монтирахме следните защити на нашия бранд Gladiator Offroad Technik ®, които са изработени от висококачествен дуралуминий с дебелина 6 мм:

  Защита под кормилни щанги, подкартерна защита, защита под скорости, защита под раздатка.

 • След като се беше интересувал и чел доста, клиентът искаше да увеличим максимално проходимостта на автомобила с преден и заден въздушни блокажи на ARB ® Airlocker,  като неговото желание дори беше, да демонтираме оригиналния заден блокаж на Nissan и да го заменим с този на ARB ® така, че да се получи цялостна конфигурация с два въздушни блокажа и компресор на австралийския гигант.