Jeep Wrangler JK

След като се бе сдобил с един изключителен екземпляр Jeep Wrangler JK, пропътувал по вода дългия път от САЩ до България, клиентът посети нашият Gladiator Offroad Technik – център, с желанието да подготви автомобила за приятни “оff-road” приключения.

Нашето решение:

 • Комплект подсилено окачване Old Man Emu ® – Австралия с повдигане на автомобила от около 50мм, което включва следните компоненти:

  – Предни и задни подсилени пружини Old Man Emu ® – Австралия с предвидено константно натоварване на предните за монтаж на предна стоманена броня и лебедка и на задните за стоманена броня.

  – Предни и задни подсилени амортисьори Old Man Emu ®от серията Nitrocharger Sport.

  – Кормилен демпфер Old Man Emu ® и монтажни комплекти.

 • Предна стоманена броня ARB Deluxe ®, която е с интегриран ролбар, халогени за мъгла, мигачи и подготовка за лебедка.  В бронята монтирахме лебедка на WARN® – САЩ от  серията Tabor 8 със синтетично въже с кука 10мм/30м , алуминиев водач, и дистанционно с кабел 3,7м, която е със сила на опън 3630 кг.

 • Задна стоманена броня ARB® с теглич до 3500 кг.

 • За преодоляване на водни препядствия и увеличаване на въздушния поток към въздушния филтър, монтирахме шнорхел на Safari ® – Австралия

 • За да защитим автомобила отдолу, монтирахме комплекта стоманени защити на ARB ®, които са с дебелина 3 мм.

 • За да защитим и преден и заден диференциал, които са DANA44, монтирахме капаци за диференциал ARB ®, които са произведени от високотехнологичен чугун по патентована технология.