Автомобил на месеца: Toyota Hilux REVO

Клиентът се свърза с нас и в последствие посети нашия Gladiator Offroad Technik – център с желанието за монтаж на твърд таван на автомобила в желан от него цвят ( цветът на автомобила ) и още допълнително оборудване.

 

 • За целта доставихме и в последствие монтирахме твърд таван, гладък със стандартна височина на ARB – Австралия, който беше в цвета на автомобила. Изработен от висококачествена ABS пластмаса, която е изключително устойчива на всякакви метеорологични условия, удари и вибрации без да нарушава по никакъв начин структурата си.

 • В товарния отсек на автомобила монтирахме система от чекмеджета на ARB, което улеснява подредбата и използването на всякакъв вид багаж и инструменти. Едното от чекмеджетата е с подвижен горен панел, върху който при желание се поставя хладилник с необходимите монтажни елементи за закрепване. Целта е лесното и практично използване на хладилника, без да се налага влизането (качването) в товарния отсек.

 • За да предпазим автомобила отдолу  монтирахме следните защити, които са изработени от висококачествен дуралуминий с дебелина 6мм:

  – защита под двигател.

  – защита под скорости и раздатка.

 • Монтирахме и алуминиев багажник на RHINO RACK – Австралия с размери 1528 х 1236мм.

  На него пък инсталирахме лед бар на американския производител ROUGH COUNTRY.

 • Инсталирахме теглич със седем полюсна ел. инсталация на  BOSAL – Холандия.