Хладилник фризер ZERO Fridge

Ако търсите начин да поддържате вашите напитки студени, а ястията ви замразени, не е нужно да търсите повече. Новия хладилник с фризер ZERO от ARB е тук!

Наличието на хладилник и фризер в един уред* означава, че можете да пътувате по – дълги разстояния без да презареждате с продукти.

ZERO Fridge може да се инсталира с лекота във вашия автомобил, кемпер или каравана. Разполага с бързо освобождаващ се капак (с възможност за странично отваряне*), както и предни и задни DC входове с напрежение 12V/24V, както и AC 120-240V вход.

Хладилник/фризер  ARB Fridge Zero

ZERO Fridge предлага:
• Независимо контролирани зони за охлаждане – налични за моделите от 69 л. и 96 л.;
• Със стоманен корпус за допълнителна защита;
• Варианти от 36 л., 44 л., 60 л., 69 л. и 96 л., като моделите с по-малки размери са със стандартен хладилник или фризер
функция;
• Bluetooth свързаност за управление с безплатно приложение чрез вашето мобилно устройство;
• Капацитет на охлаждане от -22°C до+10°C;
• LED дисплей;
• USB изход – 5V/3 000 mA.

Не забравяйте да вземете и своите верни помощници:

Работна светлина Adventure

Независимо къде ще ви отведе следващото приключениe е важно да имате универсална лампа, която да ви осигури ярка и надеждна светлина. Работната светлина Adventure лесно се закрепя към каросерията на вашия автомобил или окачена на близкото дърво или палатка.

Къмпинг стол Air Locker Camping Chair

Столовете Air Locker Camping Chair са с омекотени седалка и облегалка, удобна поставка за напитки, страничен джоб с капак и мрежест джоб. Пригодени са да издържат до 120 кг.

LED Фенер

ARB Pure View 800 е здраво и универсално решение за вашите приключения на открито. Той е отличен помощник през нощта, когато обикаляте около лагера или гледате под капака на колата. LED фенерът е с алуминиев корпус и е устойчив на прах, кал и вода IP54.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Всички продукти от нашия каталог можете да поръчате на

+359 32 277 999

 +359 888 524 330

Email: sales@offroad24.bg

Ако се нуждаете от консултация ние сме на посочените телефони и очакваме Вашите въпроси и запитвания.

Ако все още се колебаете дали да пазарувате при нас, моля разгледайте нашата БИБЛИОТЕКА с полезна информация и  раздела със СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!