Актуални промоции

НАПРАВЕТЕ КОЛЕДАТА СПЕЦИАЛНА С ПОДАРЪЦИТЕ ОТ ARB И GLADIATOR

Блокажите за диференциали ARB ще подобрят сцеплението на вашия 4×4 автомобил в почти всеки възможен терен – скала, глина, чакъл, пясък, сняг или кал.

При покупка на блокаж ARB Air Locker ще получите подарък компресор ARB Compact Air

promo1

promo2При покупка на два блокажа ARB Air Locker ще получите подарък ARB компресор с висока производителност (ARB HIGH OUTPUT ON-BOARD)

С един от най-високите дебити в класа си, този компресор е специално проектиран за задействане на блокаж на диференциала (бордови модел). Подходящ е за бързо напомпване на гумите и редица други приложения за работа и забавление. Той е с изключителна влаго- и прахо-устойчивост. Изработен изцяло от леки материали с висока якост и издръжливост. Оборудван с предпазен клапан срещу превишаване на налягането. Моторът е с вътрешна термо защита срещу повреди в резултат на екстремни температурни. Повече информация за блокажи и компресори може да намерите ТУК.

promo3Имате нужда от амортисьори?

При покупка на четири амортисьора BP-51 ще получите подарък нож BENCHMADE GRIPTILIAN®

Новата серия байпас амортисьори BP-51 са резултат от задълбочени разработки, целящи да осигурят както върховен комфорт, така и надежден контрол.

За разлика от повечето други регулируеми амортисьори, които предоставят регулиране само на компресията, серията ВР-51 позволява независими настройки както при отваряне, така и при компресия, като по този начин предлага най-доброто в класа си персонализиране на поведението на автомобила, което може да бъде адаптирано към индивидуалните особености на превозното средство и към условията на пътуването. Повече информация за окачване BP-51 може да намерите ТУК.

Правила и Условия: Предложението е валидно от 28 ноември до 31 декември 2016. Тази промоция не може да се комбинира с други промоции.