Компетентност. Отговорност. Индивидуални решения.

Ние, екипът на Gladiator Offroad – Technik, сме се специализирали в търговията и производството на оборудване за автомобили с висока проходимост с различно предназначение: за лов, туризъм, експедиции, работа в труднодостъпни терени и други. Също така предлагаме индивидуални решения, като проектираме и преоборудваме специализирани автомобили, собственост на служби за борба с природни бедствия, гранична полиция, лесничейства и горски стопанства, електроразпределни дружества, планинска спасителна служба, пътна помощ и др.

Високи стандарти

Принадлежим към европейското офроуд семейство по душа и се стремим към налагането на високите европейски стандарти в начина ни на работа и отношенията ни към клиентите.

Ангажираност

Ние поемаме отговорност и държим на гаранционното и извънгаранционното обслужване, свързано с всеки продаден наш продукт. Обратната информация е също един много важен фактор, който ние следим много отблизо. Държим да градим дългосрочни партньорства.

Ние работим като екип. Обучаваме служителите си и инвестираме в здравословната работна среда. Нашето разбиране в отношенията със служителите се изразява в отдаденост към тях в замяна на отдаденост към компанията. Компетентността, ангажираността и страстта към продукта са характерни за нашия екип. Тези качества са ключът към сърцата на нашите клиенти.

Професионализъм

Ние сме гъвкави и развиваме непрекъснато компетенциите си. Отразяваме желанията и идеите на клиента по отношение на цялата производствена, търговска и логистична верига. Винаги сме в центъра на събитието, там където са новите 4х4 автомобили, SUV, пикапи и специализирани превозни средства.

Качество

Ние търсим и рекламираме качеството. Стремим се към постигане на „бутикови” продукти и технически решения с голяма добавена стойност, като вземаме под внимание всички специфични изисквания на модела, клиента и очакваните условия на експлоатация. Внедрили сме система за управление на качеството ЕN ISO 9001:2015, сертифицирана от TÜV Nord Cert. Сертификатите на нашите доставчици са издадени под най-строгите съвременни системи за контрол на качеството, като например TÜV – Германия

Иновативност

Ние сме иновативни, приемайки предизвикателството лично да тестваме всяка техническа новост, да я внедрим и да я представим на нашия клиент по най-простия и разбираем начин, така че тя да му служи перфектно. На база на богатия ни опит на националния и европейския пазар разработваме собствени иновативни R&D технически решения.

Страст

Непрекъснато обновяваме информацията си на международни панаири, изложения и в офроуд моторспорта. Така намираме нови приятели, съмишленици и доставчици и всичко това с една единствена идея – качественият иновативен продукт да достигне до клиента възможно най-бързо, разбира се само след като е бил надлежно тестван.

Ние приемаме нашата репутация, като „най-ценното”, което сме изградили през годините. Препоръките, които обикновено ще чуете за нас се предават от клиент на клиент и това ни прави различни от останалите в бранша.