GLADIATOR OFFROAD TECHNIK

Принадлежим към Европейското офроуд семейство по душа и се стремим към налагането на Европейските стандарти в начина ни на работа, отношенията към всеки клиент по отделно, да можем да предоставим всичко за Вашите специфични нужди от една ръка и така да напишем най-малко още 10 години история.

Ние сме гъвкави и се променяме непрекъснато. Винаги сме в центъра на събитието, там където са новите 4х4 автомобили, SUV, пикапи и специализирани превозни средства. Това означава, че непрекъснато обновяваме информацията си на международни панаири и изложения. Така намираме нови приятели, съмишленици и доставчици и всичко това с една единствена идея – качественият иновативен продукт да достигне до Вас възможно най-бързо, разбира се само след като е надлежно тестван.

Ние сме иновативни, приемайки предизвикателството лично да тестваме всяка техническа новост, да я внедрим в ежедневието ни и да я представим на нашия дилър и клиент по най-простия и разбираем начин, така че тя да служи перфектно.

Ние не спираме да оптимизираме начина си на работа и най-вече достъпността на продуктите ни използвайки най-новите технологии като интернет например. Това означава, че всеки един клиент, независимо къде се намира, може винаги да е информиран и в крак с новостите.

Ние непрекъснато разширяваме мрежата си от дилъри, като целта е винаги една и съща – всеки клиент да може и физически да се докосне до нещата, за които е слушал, чел и заинтересован. А както знаем, качественият продукт дори и на вид е техническо произведение на изкуството.

Ние търсим и рекламираме качеството! За това спомагат съответните сертификати от нашите доставчици и производители. Те са издадени под най-строгите съвременни системи за контрол, като например TUV – Германия.

Ние обучаваме нашите дилъри и служители. Това е един от най-важните инвестиционни процеси, които гарантират безупречно обслужване и сервиз от най-висок клас. Разбира се в крайна сметка печели купувача, защото получава коректна и точна информация за всяко свое питане и желание.

Ние държим на гаранционното и извънгаранционното обслужване свързано с всеки продаден наш продукт. Никога не бихме прехвърлили отговорността към друга компания за стока закупена от нас. Обратната информация е също един много важен фактор, който ние следим много отблизо.

Ние приемаме нашата репутация, като „най-ценното”, което сме изградили през годините. Препоръките, които обикновено ще чуете за нас се предават от клиент на клиент и това ни прави различни от останалите в бранша.

[/fusion_builder_column_inner]

Умения

Качество 100%
Обслужване 100%
Коректност 100%
Креативност 100%
Компетентност 100%
Гъвкавост 100%
Ентусиазъм 100%

EN ISO 9001:2008

EN ISO 9001:2008

EN      /      DE      /      BG

ОФРОУД ЦЕНТЪР

Офроуд център Пловдив е разгърнат на площ от 7300 кв.м. и предлага напълно нов стандарт на обслужване в офроуд оборудването. Комплексът е разположен на две нива в модерна офис сграда. За удобството на своите клиенти базата разполага с 50 паркоместа и WiFi интернет достъп.

В шоурумът с площ над 300 кв.м са изложени над 500 продукта от пълната гама на TAUBENREUTHER, WARN, ARB, OPTIMA, OME, THULE, AL-KO и много други.

В нашите магазини и сервизи клиентите ще намерят опитен персонал в готовност да откликне на всяко едно запитване. С удоволствие приемаме въпросите на нашите клиенти и се опитваме да отговорим на тях конкректно като специалисти.

Естествено, чрез тези диалози ние също винаги научаваме нещо ново и интересно. За клиентите с по-специални поръчки се предлагат адекватни, а ако се налага, и нестандартни решения.

Офроуд Център Гладиатор 4х4

СЕРВИЗ

Много важен момент при предлагането на даден продукт е правилният монтаж от специализиран екип, който наистина да поема отговорноста, за това което върши. Сервизната ни база дава възможност всички желания на нашите клиенти да стават реалност, дори и на тези, които първоначално са изглеждали неосъществими.

Екип от амбицирани професионалисти с достатъчно опит зад гърба си дава най-доброто от себе си в тази насока. Не на последно място поставяме факта, че благодарение на тези хора ние сме тествали всеки един компонент предлаган от фирмата ни, за да бъдем сигурни, че наистина той ще отговори и дори надвиши очакванията Ви.

Сервизен център Гладиатор Офроуд Техник

ПРОИЗВОДСТВО

Гладиатор Офроуд Техник разполага със собствена производствена база, оборудвана със съвременни машини и инструменти.

Компетентният екип от специалисти и инженери е в готовност да предложи  коректна и точна информация на всяко Ваше запитване, както и индивидуални решения на специфичните Ви нужди.

Производствена база на Гладиатор Офроуд Техник е една от най-модерните и с капацитет да отговори адекватно на всяко изисквание.

Производство Гладиатор Офроуд Техник