Ново: ARB Intesity Led Bar AR 40

Понякога е добре да си консервативен. Особено, ако държиш на високия стандарт и не желаеш да правиш компромиси или експерименти. А когато става въпрос за това да имаш максимална видимост пред своя автомобил, място за експерименти няма. Компромиси няма и при ARB, когато утвърденият производител се заеме със задачата да осигури дневен комфорт в мрака на нощта.

Новият AR40 intensity LED Light Bar е разработен в Австралия и произведен в САЩ и отговаря на най-високите критерии за качество.

Отново е използвана добре познатата патентованата рефлекторна технология за LED светлини на ARB

LED барът се характеризира с 40 отделни светодиода (разположени на два реда от по 20), покрити с практически неразрушимите поликарбонатни лещи и корпус от екструдиран алуминй с прахово покритие.

Алуминиевият корпус на AR40 е проектиран плътно да обхваща горната тръба на предната броня. По този начин профилът остава нисък и монтираните светлини не пречат на водача да вижда пътя.

Уникалната система за монтаж е направена така че да остава скрита. Тя елеминира вибрациите и осигурява невероятна стабилност при шофиране извън пътя. Скобите  могат да се плъзгат по дължината на канала на гърба на корпуса и по този начин се позиционират за да не пречат на останалите системи и аксесоари.

Работата на всички LED светлини е в пряка връзка с това как те се справят с греенето.

Благодарение на радиатора за отвеждане на топлината, който има площ над 435,000 mm²,  LED барът може да работи с максимална ефективност дори когато автомобилът не се движи.

Неразделна част от дизайна са и гамата защитни поликарбонатни капаци, предлагащи се в различни цветове. Те са с твърдо покритие с UV защита, което е устойчиво на надраскване.

ARB предоставят няколко монтажни комплекта с различен диаметър на скобите, които покриват пълната гама от ARB брони.

За по-голяма гъвкавост е разработен и комплект, който позволява закрепване на светлината към основата на самата броня или на багажника на покрива.

Всички монтажни комплекти са произведени от екструдиран алуминий и включват крепежни елементи от неръждаема стомана.

Тази солидна визитка прави AR40 intensity LED Light Bar един действително трудно устоим и предпочитан партньор в нощните приключения, който обещава едно – че няма да Ви предаде и в най-трудния момент.

ARB Intesity Led Bar AR 40